I år fyller Rørosmerieriet 20 år. I 20 har de produsert mat med visjonen “i takt med naturen”. Visjonen har aldri vært viktigere. Nå ønsker de å dele den med flere. 

24. august inviterer Rørosmeieriet sammen med Landbrukets Økoløft til en problemløserkonferanse. Problemene vi skal løse: klimakrise, tap av biologisk mangfold og pandemi. 

For Rørosmeieriet er løsningen å produsere mat “i takt med naturen”. Alle avgjørelser rundt driften blir tatt med bakgrunn av visjonen. 

Derfor har Rørosmeieriet vært først ute med en rekke smarte valg: De første som fikk beskyttet betegnelse på Tjukkmjøk, først ute med økologisk helmelk og først ute med bærekraftige melkekartonger.

Rørosmeieriet er de første som fikk beskyttet betegnelse på Tjukkmjøk, var først ute med økologisk helmelk og først ute med bærekraftige melkekartonger.

Rørosmeieriet synes visjonen er for bra til å holde den for seg selv. Derfor inviterer de til en konferanse der de ønsker at flere kan være med på å produsere mat “i takt med naturen”. 

På konferansen skal beslutningstakere, matprodusenter og forbrukere komme sammen for å løfte blikket 20 år frem i tid. Hva må vi gjøre NÅ for å lykkes med å produsere mat “i takt med naturen” i fremtiden? 

Les mer om programmet og meld deg på konferansen her! 

For Rørosmeieriet betyr “i takt med naturen”: 

  • Å være best på bærekraft
  • Å bli litt bedre hver gang i alt man gjør
  • Naturens beste meieriprodukter
  • Stiller etiske krav til samarbeidspartnere
  • Ingen kunstige tilsetningsstoffer
  • En aktør som stiller krav og påvirker

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply