Lettvint middagsmat med mye god næring for kroppen og nydelige smaker for sjelen!

Til 4 personer:
6 egg
6 ss mjølk
100 gr. grønnkål
2 stilker vårløk
1 beger Skjørost
Havsalt
Nykvernet svart pepper

Tilbehør:
8 skiver spekeskinke
4 reddiker
Godt brød
Røros Smør

Slik gjør du:

1.
Grovhakk vårløk og grønnkål. Visp egg og melk, tilsett salt og pepper og finsmuldret skjørost (spar litt skjørost til topping).

2.
Fres grønnkål og vårløk i en stekepanne med litt smør. Skru ned varmen og tilsett eggeblandingen. La pannen stå på svak varme til omeletten har stivnet. Bruk gjerne lokk.

3.
Når omeletten har stivnet topper du den med skivet reddik, skiver av spekeskinke og en liten håndfull skjørost.

4.
Serveres med godt brød med masse Røros Smør!

Foto: Øyvind_Haug
Foto: Øyvind_Haug

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply