Ingredienser:
nok til 2
200 g fersk pasta
1 boks cherrytomater
4 ss olivenolje
1 ss finhakket frisk oregano
1/2 fedd finhakket hvitløk
1/2 rødløk i tynne skiver
salt og pepper
300 g Skjørost
1 ss finhakket frisk timian

1 Kok pastaen i godt saltet vann.

2 Varm halvparten av oljen i en kjele på litt over middels varme.

3 Ha i løken og stek et minutt under omrøring.

4 Ha i hvitløken og stek et halvt minutt til. Ha så i tomatboksen og oregano, og la det småkoke i rundt 20 minutter.

5 Smak til med salt og pepper. Ha resten av oljen, blandet med timian, i en panne på middels varme.

6 Ha i osten og stek under forsiktig omrøring til osten er varm.

7 Fordel pasta, tomatsaus og ostetopping på varme tallerkener

Foto: Øyvind Haug
Foto: Øyvind Haug

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply