Guilty pleasure? Tja, dette begynner hvert fall å ligne… Søtt  og kraftig, spekket med Oreo. Utvilsomt populært blant store og små gjester. Nå er det jordbærsesong, og denne kaken har derfor godt med rørte jordbær i seg- nammmmmm. /g

1 stor kakeform
300-400 g Oreo
Ev. noen små Oreo til pynt
75 g Røros Smør, smeltet

1 boks (ca 400 g) søt, kondensert melk (ikke vikingmelk)
6 dl Fløte
3 dl rørt jordbærsyltetøy

Knus 250 g Oreo og bland med smeltet smør. Kle bunnen på en kakeform med bakepapir. Klem utover kjeksmassen. Den trenger ikke å dekke bunnen helt, det går helt fint allikevel. Sett kaldt.

Hakk resten av Oreoen i biter. Jeg brukte ca 150 g Oreo til dette, men jeg tenker at det vil bli godt også om du bruker kun 50 gr Oreo i isen.

Pisk kondensert melk og kremfløte til en veldig tykk krem. Rør inn Oreo-bitene, og til slutt vender du det rørte jordbærsyltetøyet forsiktig inn til røren er delvis hvit og marmorert rosa. Pynt med små Oreo, Oreo-biter eller annet. Kaka er forsåvidt kjempefin også uten pynt.

image

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply