Rørosmeieriets cottage cheese er simpelten nydelig. Selv om den er nydelig alene, kan den også brukes som råvare i rører og bakst. Her er en oppskrift på nydelige og næringsrike proteinvafler med cottage cheese. Disse gjorde stor suksess ved frokostbordet for både store og små.

ca 8 plater
3 dl Helmjølk
1 boks Cottage Cheese (ca 240 g)
3 egg
1,5 dl speltmel, siktet
1,5 dl grovt sammalt spelt
1 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 ts søtt
2 ss smeltet Røros Smør

Bland melk og cottage cheese og kjør med stavmikser. Bland i resten av ingrediensene og la røren svelle i minst 20 min. Stek på middels varme. Vel bekomme :)!

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

1 Comment

Leave a Reply