Denne oppskriften er fra Kristine Fjellstad og anbefales varmt! Deilige og lettvinte rundstykker med mye protein. De krever ingen heving, pga. bakepulveret.

Ingvill bakte disse til oss på meieriet i dag tidlig, så nå fikk vi ferske rundstykker til lunsj – luksus <3. Her er oppskriften fra Kristines blogg gjengitt, med noen små justeringer:

Oppskrift på ca 10 rundstykker:
2 bokser Økologisk Cottage Cheese fra Rørosmeieriet (ca 480 g)
4 egg
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
400 gr havregryn

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.

Kjør alt unntatt havregrynene med stavmikser til en jevn røre. Tilsett havregryn, form til rundstykker og stek i ca 20 min. Avkjøl på rist.

rundstykker med cottage cheese

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply