Denne oppskriften ble utviklet av Rosenborg-kokken Walther Sæther og er gjengitt i Helge Christies bok Sammen om Matglede som omhandler Rørosmeieriet. Den omtales som en proteinbombe av de sjeldne, som kroppen vet å utnytte maksimalt.

ca 1 ltr smoothie
5 dl Syrna Blå  eller Tjukkmjølk (da blir den mindre søt)
1 godt moden banan
200 g frosne skogsbær
60 g Skjørost
1/2 dl eplejuice (frivillig)

Fremgangsmåte:
Kjør i blender/smoothiemaskin og server.

Tips! Litt linfrø og/eller havregryn er godt i :).

Foto: Øyvind Haug
Foto: Øyvind Haug

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply