Enkelt og deilig! Denne deilige rømmen er perfekt tilbehør til vilt. Favoritt-tilbehør til speket reinsdyr, reinsdyrskav og tjelknøl av elg. Kan fint lagres i kjøleskap i en knapp uke.

Ingredienser:
1 dl Fløte
2 dl Røros Rømme
1 dl tyttebær (tyttebær og sukker kan erstattes av rørt tyttebærsyltetøy)
2 ss sukker
Ev. litt pepper

Fremgangsmåte:
Pisk kremfløte og rømme til det begynner å bli stivt. Ha i sukker og tyttebær og pisk videre. Smak ev. til med mer sukker og krydre med litt pepper.

Tyttebær rømme krem
Tyttebær rømme krem

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply