Denne oppskriften er full av deilig Røros Rømme og gir skikkelig sprø og herlig vaffelkos! Server gjerne med enda mer rømme og friske, rørte bær.

Foto: Johnny MazilliIngredienser:
5 dl Røros Rømme (knappe 2 bokser)
4 store egg
3 dl hvetemel
0,5 dl sukker
0,5 ts salt
0,5 ts bakepulver
1 dl vann
0,5 stk sitron, saften av den

Pisk sammen egg og rømme. Bland i resten av ingrediensene og juster ev. tykkelsen med mer mel.

Stek på middels varme og legg på rist etter steking så vaflene beholder den sprø overflaten.

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

1 Comment

Leave a Reply