Foto: Aina C. Hole

Yoghurt med skjørost er et velsmakende, kjapt, sunt og proteinrikt måltid. Det er ikke noe tilsatt sukker hverken i skjørosten eller Røros Yoghurt.

1 porsjon
50 g Skjørost fra Røros
1,5 dl Røros Yoghurt Naturell
Bær, biter av frukt, müsli eller flytende honning

 

Du kan gjøre klar porsjonene dagen før i glass eller beger som du dekker til og setter i kjøleskapet. Legg skjørost nederst og fyll på med yoghurt og topp med bær/frukt/honning. Da er frokosten klar når du står opp, det er bare å røre sammen før det spises.

En næringsrik, kjapp og god start på dagen!

Oss på Rørosmeieriet

Hei og velkommen til oss!
Vi er ansatte på Rørosmeieriet som legger ut oppskrifter vi selv bruker og andres oppskrifter med våre produkter. Lurer du på hvordan du skal bruke skjørost eller tjukkmjølk? Da håper vi at du finner noe du liker her.

Leave a Reply